Nabestaandenzorg

Helpen “de ander de kracht geven om het zelf te doen.”

Mijn ouders hebben mij een mooie naam gegeven bij mijn geboorte. Mijn naam is Marina Smit, ik heb 2 kinderen, een vriend en 2 bonuskinderen. Door de nodige verlieservaringen, zoals het overlijden van vele familieleden, scheiding en verlies van baan bij een marketing bureau ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging in mijn leven.

LEES VERDER

De dood is als een steen,

Keihard, koud, gevoelloos en zwaar en toch hebben we ook stenen nodig om in te wonen en te leven. Ieder leven verloopt anders, maar uiteindelijk krijgt iedereen te maken met een steen die dwars door ons leven naar binnen valt. Het leven staat stil en is kleurloos.

Toch zijn er ook mooie stenen die iets over het leven vertellen zoals een amethist. Deze steen veranderd van kleur als deze in de zon staat, heeft prachtige kleuren, en glinstert.

Na een overlijden zal deze steen lange tijd niet glanzen, maar bij veel kracht, liefde en geduld zal misschien de zon weer op de steen kunnen schijnen.
Ook in mijn leven zijn er heel wat stenen binnengevallen en uiteindelijk heb ik steeds weer de kracht gehad om toch weer kleur aan het leven te kunnen geven.
Ik, als nabestaandenbegeleider zou dan ook heel graag uw rots in de branding willen zijn, om u op weg te helpen in deze moeilijke periode.